Bel (072) 5644596 >>

Aanmelden

Het is op ieder moment in het schooljaar mogelijk uw kind in te schrijven op de Lispeltuut.
Wij vragen u uw kind het liefst vlak voor de derde verjaardag in te schrijven, zodat het voor ons duidelijk is welke kinderen in de toekomst onze school zullen bezoeken.

U kunt voor het inschrijven een afspraak maken met Jolanda Derks.
U krijgt informatie over het onderwijs op de Lispeltuut, u kunt uw vragen stellen en u krijgt de gelegenheid de school te bekijken. U zult voor deze afspraak ruim een uur nodig hebben. Dit is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van de hoeveelheid vragen die u heeft.

Op dinsdag en vrijdag is hiervoor tijd vrij geroosterd. Wij maken de afspraak dan ook graag op één van deze dagen.

Het is prettig als u zonder kinderen naar de afspraak kunt komen. 

Als een kind van een andere school komt, dan is het aan de directeur om te beslissen of er contact wordt opgenomen met de school van herkomst.

Afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor een gesprek en een rondleiding door te bellen naar 072-5644596 (liefst op dinsdag of vrijdag).

Of u kunt hieronder uw gegevens invullen en daarmee aangeven dat u graag wilt dat er contact met u wordt opgenomen. Na het klikken op de button "AANMELDEN" ontvangen wij een mail en zullen we zo spoedig mogelijk contact met u zoeken. De klik op de button betekent uitdrukkelijk NIET dat u uw kind hiermee heeft aangemeld op de Lispeltuut.
U krijgt of tijdens uw bezoek of op een later moment als u daarom vraagt een inschrijfformulier en pas na inlevering daarvan kunnen wij overgaan tot inschrijving van uw kind.Als dit is gebeurd ontvangt u daarvan bericht via email.

 

Formulier

Gegevens kind

Gegevens ouder(s) / verzorger(s)

Ouder / Verzorger 1

Ouder / Verzorger 2


Adresgegevens


 

Contact

de Lispeltuut
HOOFDLOCATIE
P.C. Boutensstraat 4
1822 KJ Alkmaar
072 5644596

DEPENDANCE
Jacques Perkstraat 100
1822 KM Alkmaar
072 5627120

de.lispeltuut@saks.nl

Aanmelden >>